Sluit
Klanten
zondag, 17 december 2017

FreakyHosting kan nu ook Failover Service leveren aan haar klanten ...

Voor betrouwbaarheid leveren we graag een failover service die bijvoorbeeld tijdens hardwarestoringen en groot onderhoud de leiding kan overnemen. In onze opstelling staat de tweede machine (in een tweede datacenter) stand-by, We hebben externe dns servers die automatisch storingen detecteren aan de hoofd server of aan de connectie van datacenter. In het geval van een dergelijk storing, kan de tweede machine binnen enkele minuten de eerste machine overnemen, zonder dat gebruikers het merken.

We installeren voor u een exacte copy van al u data op de tweede machine die zich in een ander datacenter bevind. De installatie wordt helemaal op maat uitgevoerd.

Eén maal per dag zal er een syncronisatie zijn van :

  • Mail
  • Website
  • Databases


Wanneer u kiest voor deze service zal u website steeds online blijven voor u klanten en kan u mail ontvangen zonder dat u iets moet aanpassen.

Deze dienst is betalend, doordat we voor deze service ons server aantal hebben moeten verdubbelen. (nieuwe servers in tweede datacenter)

Prijs: €15,00 incl BTW /Maand

Login op het klantensysteem en bestel.

 

Opgelet!

Wanneer U meer dan één keer per dag een syncronisatie wil, kan deze richtprijs afwijken.
Voor de prijs die bij uw oplossing past, kunt u volledig vrijblijvend contact met ons opnemen.Voorbeeld

Indien u bijvoorbeeld een online webwinkel heeft, draaiend op één van onze servers, is beschikbaarheid van deze winkel natuurlijk van vitaal belang. Op het moment dat uw website onbereikbaar is, komt de rest van uw bedrijfsprocessen immers ook stil te liggen. Om dit te voorkomen, levert Freakyhosting een failover, onze externe DNS servers detecteren of de hoofd server nog goed reageert. Mocht dit niet meer het geval zijn, dan neemt de andere server (failover) automatisch alle taken van de andere server over binnen enkele minuten, zonder dat uw klanten dit zullen merken.